AKTUELNO

Iskreno o najdubljim emocijama i strahovima!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem, sledeće bilo je za novopečeni par, Sandru Rešić i Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ćete dokazati ovima što vas nazivaju 'najvećim fejkerima', šta je prava ljubav? - glasilo je pitanje.
Što se mene tiče, ja se trudim. Ne zbog njih nego zbog nas. Imali smo brdo broblema i mislila sam da od toga nema ništa... Da nije bio uporan ono veče, ne bi nikada ništa ni bilo ni ovde ni napolju... Zaista mislim da meni ne treba ulazak u vezu deset dana pred kraj, jer sam ja svoj cilj ostvarila... Ne znam ni kako ću ni funkcionistati ovde u vezi, jer nikada ovde nisam bila u odnosu, ne znam da se ponašam... Meni je veći stres sada, nego da nismo zajedno - odgovorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde će svako da govori kako želi i ja nemam taj problem. Posle naše odluke da uđemo u vezu, nemam potrebu nikome da se pravdam. Da smo imali snage da se odupremo emocijama, mi bi, ali eto, nismo uspeli... Samim ulaskom deset dana pred kraj, mogli smo samo da stvorimo dodatnu strepnju... Nema potrebe da bilo kome šta pokazujemo, već samo da pokažemo nama... - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se desilo kada su vam se usne prvi put spojile u izolaciju? - pitao je Milošević.
Desilo se previše čekanja, odugovlačenja i bežanja od tog odnosa... Sada nam je malo lakše jer smo zajedno i borićemo se protiv svega - odgovorio je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela i ja smo komentarisali njih dvoje i mislim da je Sandra zaista prava žena za njega, baš takva kakva jeste. On je po pitanju života, malo šuntav, treba mu malo navigacije... Sandra je neko ko će ga uvek vraćati na pravi put, a kada ga vrati, on će biti sasvim okej... Vreme je pred nama, ali realno, šta će im fejk veza pred kraj, stvarno nema potrebe - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.