AKTUELNO

Iskreno!

U toku je emisija Pitanja novinara, a predstavnik postala Pink.rs, Darko Tanasijević, dao je reč Dejanu Dragojeviću, kako bi prokomentarisao odnos MC Aleks i Jovane Tomić Matore, koje ratuju od samog početka emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je tebi ovde nešto možda jasno? - pitao je Darko.
Ništa meni ovde nije jasno. Pokušavam da razumem MC Aleks, ali ne mogu. Zašto bi ona posle rijalitija dokazivala ikome išta, ako je već izmanipulisana. Kome će da dokazuje, ne razumem? Nema šta kome da priča i vodi borbu, čemu to? Za nekih šest meseci će sve biti jasno... Kad Matora sretne negde MC Aleks, u pijanom stanju, da li će joj prići? Sa druge strane, zašto je Matora svesno pristajala na sve sa osobom koja se javno prala od nje, a pod jorganom govorila drugačije. Morala je da bude svesna da je devojka zavlači - govorio je Dragojević.
Ja sam njoj verovala, a nisam htela da je pristiskam - dodala je Tomićeva.
Ma Matora je debil kada se zaljubi - dobacio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš li da MC Aleks ipak voli Matoru? - pitao je Tanasijević.
Ma voli je, to nije sporno. Ne bi ona toliko provodila vreme sa njom, ne bi ni dozvolila da je neko manipuliše kako je rekla. Ne bi se ni bavila ovom pričom da nema neke emocije. U suštini, ona jeste folirant... - odgovorio je Dragojević.
Da li si saglasan sa Karićem da je MC Aleks 'emotivna prostitutka'? - nastavio je Darko.
Tako ispada, ali mislim da nije. Ima tu neka emocija, ima tu neke ljubavi, taj odnos ima dosta elemenata jedne veze. Dosta vremena su provodile vremena, branile jedna drugu, svađale se... Matora je uvek imala u sebi to da je brani... Pomiriće se njih dve, to je sigurno, u fazonu ono, 'ipak treba da budemo prijatelji, mnogo toga smo prošle'... Sve je ovde usko povezano, kao da pokušavaju da objasne neke stvari jedna drugoj, kada se spusti pritisak, sve će biti drugačije - nastavio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.