AKTUELNO

O svojim emocijama, ovog puta, nije pričala.

Starleta i rijaliti učesnica Stanija Dobrojević juče je bila glavna zvezda jednog muzičkog spota, a kamera emisije "Premijera" bila je na licu mesta. Stanija je pričala o raskidu trogodišnje veze i nedavnom susretu sa bivšim dečkom Markom Markovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je malo neprijatna situacija s obzirom da ja uvek kada dođem iz Amerike idem u emisije, publika me se zaželi. Tako da ovaj put se namestio taj raskid, a došla iz Amerike i treba da pričam još i o tome. Tako da nije bilo jednostavno, a s druge strane, mi smo se zaista razišli na lep način. Vratio mi je i psa, tu smo se i sreli i lepo porazgovarali i ostali smo u dobrim odnosima - rekla je Stanija.

Stanija i Marko nedavno su imali prvi susret nakon raskida i to kako bi joj Marković vratio psa Pabla koji je bio kod njega na čuvanju tokom njenog boravka u Americi.

Foto: Privatna arhiva

Bilo je dirljivo. Tu je bila moja drugarica i saradnica iz organika. U jednom trenutku je on kad je odlazio pomazio psa i one su plakale, one su ridale! Zato što one dobro poznaju Marka, druže se i sa njim, znaju kakva je veza bila. Niko ne može da veruje da je kraj - otkrila je Dobrojevićeva.

Starleta je otkrila i da je spremna za novu ljubav, ali da trenutno uživa u statusu singl devojke.

Detaljnije u videu u nastavku.

Autor: J.Đ.