AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju!

Prema jedini zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji!

Televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije, u totalu, među ženskom publikom, među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, i među ženama starosti od 18 do 49 godina, dok je od svih komercijalnih televizija bila gledanija među gledaocima sa teritorije Beograda, među gledaocima iz Beograda starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink je juče bila lider u informativnom program, pa je tako uz Nacionalni dnevnik bilo blizu 1.100.000 gledalaca. Verna publika pratila je i Jutarnji dnevnik, Nacionalni dnevnik u 10, kao i Popodnevni dnevnik.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgledaniji jutarnji program u Srbiji, Novo jutro, pratilo je 21 odsto televizijskog auditorijuma.

Foto: TV Pink

Direktan prenos intervjua sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem iz Glazgova pratilo je 17 odsto televizijskog auditorijuma.

Jučerašnji dan obeležio je zabavni program televizije Pink. Najgledaniju late night emisiju Ami G Show pratilo je 28 odsto ženskog auditorijuma starosti od 18 do 49 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je dominantna i kada je reč o serijskom program. Uz domaću visokobudžetnu seriju Dinastija bilo je 17 odsto ženskog auditorijuma, a veliku pažnju privukao je i inostrani igrani program – serije Zakletva i Fatalna ljubav.

Foto: PROMO

Dan za nama protekao je u znaku najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima. Žurku u Zadruzi 5 gledalo je 26 odsto televizijskog auditorijuma.

Foto: Pink.rs

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Novo jutro

#Televizija Pink