AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz vašu Televiziju Pink.

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i ovog vikenda bila ubedljivo najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, dok je u subotu bila gledanija i od Javnog servisa Srbije. Pored totala, televizija Pink ostvarila je prednost i među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj grupi ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom vikenda bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“, kao i Pinkove sportske vesti. „Novo jutro“ je u petak i nedelju bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – gledanije od jutarnjih programa svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa. Intervju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem uoči razgovora u Briselu je na televiziji Pink juče pratilo 15 odsto auditorijuma. Sa blizu 1.100.000 gledalaca, „Hit Tvit“ je i ove nedelje bio najgledaniji politički talk show.

Foto: TV Pink

Foto: Pink.rs

I zabavni program bio je izbor milionske publike. U petak su se na listu najgledanijih emisija upisale kratke forme vesti o poznatima „Premijera“ i „Ekskluzivno“, dok je subota bila rezervisana za autorsku emisiju Sanje Marinković „Magazin In“. Nedelju je obeležio najhumaniji TV serijal „Kuća od srca“, dok je milionska publika bila uz najgledaniju emisiju o poznatima „Premijera – Vikend specijal“.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Foto: Jelena Simonović

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Vikend su obeležila i dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored direktnih ukljucenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, čak 21 odsto auditorujuma pratio je u subotu još jednu spektakularnu „Zadrugoviziju“, koja je zauzela 6. poziciju na listi najgledanijih TV formata u danu. Milionska publika pratila je emisije „Gledanje snimaka“, „Nominacije“ i „Izbacivanje“, dok je u petak uz „Igru istine“ bilo 24 odsto publike.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Foto: Pixabay.com, Unsplash.com

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink