AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti, televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji.

Sa udelom u gledanosti o 17 odsto, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere. Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina iz prestonice, među urbanom populacijom kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je tokom jučerašnjeg dana sa više od 1.000.000 gledalaca bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a sa odličnim rezultatima slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Konferenciju za novinare Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa pratilo je na televiziji Pink čak 22 odsto auditorijuma!

Foto: Promo

Odlične rezultate ostvario je i naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Večernji termin bio je rezervisan za novu epizodu najgledanija late night emisije „Ami G Show“, uz koju je bilo čak 21 odsto audotorijuma. Autorsku emisiju Ognjena Amidžića u kojij su gostovali Milica Pavlović, Leontinr e Vukomanović, Saše Matića, Ace Lukasa i Dejana Petrovića pratilo je skoro 1.200.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama obeležila su turbulnetna dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja, milionski audotorijum je pratio emisiju “Zadruga 4 - Igra šlag u lice”, dok je neverovatnih 30 odsto audotorijuma pratilo “Specijalni novogodišnji izazov” u najgledanijem rijalitiju na ovom prostorima!

Hvala što smo bili vaš izbor i u ovoj 2020. godini! Budite odgovorni i tokom novogodišnjih praznika – ostanite kod kuće uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost