AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji.

Pored toga što je u totalu bila gledanija od svih komercijalnih emitera, televizija Pink ostvarila je prednost i u kategoriji gledalaca starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj grupi ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Sa 20 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, kako u odnosu na sve komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Intervju Srđana Predojevića sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem je sa skoro 1.100.000 gledalaca zauzeo 5. poziciju na listi najgledanijih formata na svim televizijama.

Foto: TV Pink Printscreen

„Nacionalni dnevnik“ bio je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede ga „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Konferenciju za novinare predsednika Srbije Aleksanra Vučića nakon sastanka sa izaslanikom kralja Bahreina, šeikom Naserom bin Hamadom bin Isom Al Kalifom na televiziji Pink pratilo je 14 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Izbor verne Pinkove publike bio je naš inostrani igrani program – serija „Zakletva“ je i tokom jučerašnjeg dana ušla u top 10 najgledanijih emisija u danu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima „Zadruga 4“, milionska publika pratila je emisiju „Izbor potrčka“, dok je neverovatnih 27 odsto gledalaca bilo uz „Pretres nedelje sa Milanom“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#TV Pink

#istraživanje gledanosti