AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji.

Pored toga što je sa 18 odsto udela u gledanosti bila ubedljivo gledanija od svih televizija uključujući i Javni servis Srbije, televizija Pink ostvarila je prednost i među urbanom populacijom. Tradicionalno, sa čak 22 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila neprikosnoveni lider među svim televizijama u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa 22 odsto gledalaca i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink

Sa 20 odsto auditorijuma, „Novo jutro" je u danu za nama bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – gledaniji od jutarnjih programa svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa. Predsednik Aleksandar Vučić uručio je ugovore o zaposlenju najuspešnijim diplomcima svih medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola u Srbiji, a direktan prenos je na televiziji Pink pratilo 20 odsto gledalaca.

Foto: Logo

„Brak na neviđeno“ opravdao je titulu najgledanijeg šou programa za upoznavanje – sa 16 odsto auditorijuma nova epizoda zauzela je 8. poziciju na listi najgledanijih TV formata u danu. Na istu listu upisale su se i kratko forme vesti o poznatima „Premijera“ i „Ekskluzivno“.

Foto: Pink.rs

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionski auditorijum je tokom jučerašnjeg dana pratio dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored direktnih uključenja, 16 odsto gledalaca bilo je uz emisiju „Pitanja gledalaca“ u popodnevnom terminu, dok je uz emisiju „Gledanje snimaka“ bilo 20 odsto auditorijuma.

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Autor:

#TV Pink

#istraživanje gledanosti