AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji.

Pored toga što je sa 16 odsto udela u gledanosti bila ubedljivo gledanija od svih televizija uključujući i Javni servis Srbije, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Tradicionalno, sa čak 19 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila neprikosnoveni lider među svim televizijama u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i u danu iza nas bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“, kao i Pinkove sportske vesti. Direktan prenos posebna sednice Skupštine Srbije, na kojoj je predsednik Aleksandar Vučić informisao građane i poslanike o pregovorima u Briselu i perspektivama delovanja srpske države na Kosovu i Metohiji je juče na televiziji Pink pratilo 17 odsto gledalaca.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

„Ami G Show“ je još jednom potvrdio titulu najgledanije late night emisije – sa skoro 1.000.000 gledalaca, autorska emisija Ognjena Amidžića zauzela je 9. poziciju na listi najgledanijih formata na svim televizijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Izbor milionskog auditorijuma je tokom jučerašnjeg dana bila i „Zadruga 4“. Pored direktnih uključenja, 23 odsto auditorijuma je bilo uz žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, dok je emisija „Zadruga 4 – Uspomene“ bila sedma najgledanija emisija u danu na svim televizijama.

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Autor:

#Gledanost