AKTUELNO

Rekla mu sve što misli!

Proteklih nedelja porodice zadrugara postavljale su pitanja ukućanima najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", a ovaga puta situacija je bila malo drugačija. Naime, ove nedelje su bivši stanari postavljali pitanja aktuelnim ukućanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo pitanje uputila je Anđela Veštica ukućaninu sa kojim je imala ranije u ljubavnim zanosima, Nemanji Đeriću Đeksonu, nakon čega mu je prepustila Minu Vrbaški koja je i dalje ludo zaljubljena u njega i ako je reper u vezi sa pevačicom Andrijanom Radonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Kako te nije sramota da lažeš sve oko sebe pa i tu Andrijanu, kada si sam pozvao Minu u krevet za pola sata u izolaciji i da li mi je to hvala što sam te dovela tu gde si sada i dala priliku da ljudi čuju za tebe - bilo je pitanje Anđele Veštice.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, prošle nedelje Mina Vrbaški uvukla se u krevet Nemanji Đeriću Đeksonu, kada su bili potrčci i spavali zajedno u sobi za izolaciju. Kada je saznala za ovu situaciju, Andrijana Radonjić završila je u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Bukvalno smeće od pitanja. Nema šta da porkomentarišem. Stvarno nemam. Ovo je najljigaviji momemant u mom životu. U Zadruzi sam toliko naučio u tim ljigavim situacijama. Njih dve se tukle tu, pravile ludilo, kada je Anđela trebala da uđe drugi put u Zadrugu, Mina se tresla... Ova joj pričala kada izađe napolje da će na*ebati i kao vraća se Mina i one su ortakinje - rekao je Đerić.

Andrijana Radonjić nije imala komentar na sve što je čula, a kako je izgledala ova situacija, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku.

Autor: S. K.

#Anđela Veštica

#Đekson

'