AKTUELNO

Rekla mu je sve što misli i oseća.

Popularna pevačica Goca Tržan nikada do sada nije krila da je ponosna na svog drugog po redu supruga, koji joj je u potpunosti promenio život i neizmerno usrećio, nakon prvobitnog pogrešnog odabira bračnog druga. Ipak, u trenutku dok biva prinuđena na odgovara na laži i spletkarenja od strane članova porodice svog bivšeg supruga, Goca je poželela da svima stavi do znanja koliko voli Rašu Novakovića, koji joj je uvek, pa i sada, najveća podrška i životni oslonac.

Foto: Instagram

Na njenom nalogu na Instagramu osvanula je privatna prepiska sa Rašom, koji joj je odgovarajućim stikerima poručio da je voli. Budući da su je njegove reči dirnule, osetila je potrebu da i ona iskaže svoja osećanja, a to je, u velikom broju slučajeva, najbolje uraditi rečima.

Foto: Instagram

Toliki si car i muškarčina da ti se ovaj moj nadr*ani brka u meni divi. Hvala ti na lepoti, snazi i pre svega požrtvovanosti. Volim te Milisave - napisala je Goca, a potom pratiocima na Instagramu pojasnila da je takozvani brka, zapravo, njen alterego za vreme PMS-a.

D. T.

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

#pevačica

'