AKTUELNO

Tokom nominacija mu rekla sve što misli o njemu.

Ovog popodneva u rijaliti programu "Zadruga 2" održavaju se nominacije, a učesnici moraju da odaberu ko će biti nominovan od potrčaka koji su Dorotea Jovanović, Dragana Mitar, Ljuba Pantović i Brendon, a direktnu nominaciju zbog svađe sa Tomom Panićem zaradio je Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Zlata Đurković iznosila svoje mišljenje i govorila kako svoju nominaciju daje Brendonu, došlo je do varnica između njih dvoje. Kada je čuo pevačicine reči, Radonić je burno reagovao, jer mu se nije svidelo ono što ova zadrugarka priča.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Ljubom sam sve rešila. Ovo purpurno biće, koje se krije iza svog imena i koje živi u ozbiljnim strahovima, neću da komentarišem. Meni je žalosno što smo primorani da budemo sa bićima ovog tipa. Ne da ne pripada ovom kolektivu, nego se bojim da ne pripada ljudskoj vrsti! On hoće sada da pokaže svoje obrijane noge! Sedi dole i idi u zatvor - rekla je Zlata.

Foto: TV Pink Printscreen

Sazivaj konzilijum za svoje bele miševe i njima dodeljuj dijagnoze! U, al' si opasna! Pokazala bi i ti noge da nemaš celulit od kolena pa na gore! - rekao je Brendon, a onda su ukućani počeli da se smeju.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Branislav Radonić Brendon

#Zlata Đurković

'