AKTUELNO

Još jednom joj je rekla sve što misli o oseća.

Tokom obavljanja radnog zadatka, zadrugarke Sanja Stanković i Andrijana Radonjić otpočele su raspravu sa Jovanom Tomić Matorom u vezi sa njenim, prema njihovom mišljenju, nedoličnim ponašanjem i bespotrebnim iniciranjem svađa i tenzije u njihovim međusobnim odnosima, zbog čega je Matora osetila potrebu da se opravda.

Foto: TvPink Printscreen

- Nije mi dobro ovaj mesec, ne mogu psihički da se izborim, ja njoj ne pričam. Ja vam priđem da rešim problem, vi ne želite da pričate sa mnom. Najviše me boli kada ste vas dve u pitanju. Ja znam da sam pogrešila i preterala, mnogo sam se iznervirala i zbog pisma i zbog Krunićke, kamere u WC-u... I ja to ispoljim na vama. Nisam tada htela da jedem, a posle mi je bilo krivo, kada sam videla da se Sanja potrudila da napravi. Kao što vi ispoljavate na svoj način, ja svoju negativnu energiju ispoljavam na takav način. Sanja me poznaje u dušu, umesto da me sasluša sinoć, ona neće - pravdala se Matora, što nije odobrovoljilo Sanju, koja je nastavila sa napadom.

- Ali ti ne vidiš gde grešiš, u tome je problem. Previše imam svojih problema u glavi da bih slušala gluposti.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja tebi nisam rekla nikad:"Marš od mene, teraj se". To ne opravdava tvoje ružne reči, osećam se posle kao debil jer ti ćutim - nastavila je Matora, kojoj najviše smetaju Sanjine uvrede.

Plavokosa zadrugarka nije popustila, već je nastavila po svome.

Počela si opasno da mi ideš na nerve, pa te trpim. To što mi radimo, mene to guši! Ja jesam tu i za tebe i Andrijanu, jer smo prijateljice, ali  ja kad padnem u depresiju, ne može ni Bog otac da me digne. Unosiš mi nemir. Neću da trpim tvoje frustracije zbog nekog trećeg.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti mene ovde teraš u najveću depresiju. Boli te kurac za mene, o tome se radi - besnela je Matora, kojoj je i Andrijana ukazala na mnogobrojne greške u ponašanju.

- Ti uvek počinješ svađu takvim ponašanjem, ne ona.

D. T.

#Andrijana Radonjić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'