AKTUELNO

Čuvena seks ikona osamdesetih godina danas je proslavila rođendan.

Bo Derek se poslednjih deset godina retko pojavljuje u filmovima i serijama, a tokom života je bila u centru mnogih skandala.

Kultna scena u filmu "Desetka" u kojoj trči plažom u kupaćem kostimu zaludela je muškarce širom sveta.

Ona je sa 15 godina rasturila jedan brak, snimila je film sa eksplicitnim scenama za koji se i danas tvrdi da su istinite, a sada je u vezi sa jednim od najseksepilnijih muškaraca Holivuda. Rođena kao Meri Ketlin Kolins u Long Biču, na početku karijere radila je kao fotomodel, a filmska karijera počela je kada je na jednoj audiciji upoznala poznatog režisera Džona Dereka. On je tada ostavio suprugu Lindu Evans koja je priznala da nije imala želju za životom kada ju je suprug ostavio zbog Bo koja je tada imala samo 15 godina.

Iako su kritičari nisko ocenili mnoge uloge koje je igrala, ona je smatrana seks simbolom osamdesetih godina.

Ona i danas izgleda savršeno, a to je dokazala i na jednom događaju na kom se pojavila u društvu pet godina mlađeg dečka, glumca Džona Korbeta, koji je tumačio lik Ejdena u seriji "Seks i grad".

Linda Evans bila je u tolikoj depresiji, da kako je jednom prilokom izjavila, nije joj bilo do života i želela je da nestane. Ipak, uspela je da se oporavi.

Autor: J. Vučić

#Bo Derek

#glumica

'