AKTUELNO

Sinoć proslavila rođendan.

Atraktivna pevačica Milica Pavlović u jednom beogradskom hotelu proslavila je svoj dvadeset sedmi rođendan u društvu svojih prijatelja, kolega i saradnika. Pevačica je odlučila da rođendan proslavi u izazovnoj beloj odevnoj kombinaciji koja je isticala njen stomak i noge.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: OLDTAJMERI STIGLI U ZADRUGU: Evo šta vas očekuje u drugoj sezoni najgledanijeg i najskupljeg rijalitija! (FOTO)

U razgovoru sa ekipom portala Pink.rs, Milica Pavlović je rekla da ništa ne bi menjala u svom životu i da joj je zdravlje članova svoje porodice najbitnije.

Foto: Pink.rs

Što se tiče ovih najstarijih često su bili bolesniji nego inače. Imala sam da trčim sa snimanja dueta, da bih stigla kod njih u Leskovac, ali danas je sve OK! - pričala je Milica Pavlović o svojoj babi i dedi.

Foto: RTV Pink

Milica Pavlović nam je u nastavku razgovora otkrila i da joj je pobednica prve sezone rijaliti programa "Zadruga", Kristina Kija Kockar, čestitala rođendan kao i da su redovno u kontaktu.

PROČITAJTE: BLISTA U PROVOKATIVNOJ BELOJ KOMBINACIJI: Milica Pavlović proslavila rođendan, a evo ko je došao na njeno slavlje! (FOTO)

Foto: E-stock

Ona je jedna od onih koja mi je javno čestitala rođendan. Dosta javnih ličnosti je to uradilo, kao i Kija. Zaista mi je drago zbog toga. Često Kija i ja jedna drugoj pošaljemo poruku. Ja sam zaražena novom pesmom Ministarki sa Kijom. Zaista mislim da je veliki hit i da će biti još veći hit. Nas dve dogovaramo viđenje, ali nikako da se uklopimo - rekla je Milica Pavlović za Pink.rs

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Milica Pavlović

'