AKTUELNO

Ovoj takmičarki je malo falilo da dobile svih pet glasova.

Jovana Perišić je otpevala pesmu "Vertigo" koju u originalu izvodi članica žirija, Jelena Tomašević. Jovana ima 13 godina i dolazi iz Požege. Ona je dobila četiri glasa žirija budući da Leontina ovog puta nije pritisla zeleni taster.

Foto: YouTube screenshot

- Bilo je dobro sa malim intonativnim nesigurnostima, zbog toga je i četiri. A čini mi se da nije bila u ritmu - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

- Moraš da otvaraš usta. Otvaraj usta, molim te, da izlaze ti vokali kako treba. Svi vi imate tendenciju da zapostavljate brze pesme, mislite da je doboljno samo da ih tačno otpevate. Brze pesme su možda čak i zahtevnije od raspevanih balada. Zato što u kratkim intervalima moraš mnogo da pokažeš. Ovo nije pesma koja se samo peva. Ja sam slušala Jelenu na koncertu, naježila mi se svaka pora na telu. Ova pesma se grize - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

- Malo je bilo ravno. Sledeći put malo više zagrizi - rekao je Sergej Ćetković.

- Sve su ti rekle kolege, da se ja ne ponavljam. Evo šta bih mogao da dodam, jeste da si trebala ovu strofu malo više da ispričaš, nego da je pevaš. Trebalo je da bude malo dinamičnije. Bilo je sve super, u baražu samo malo konkretnije i to je to - reklao je Sale Tropiko.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

'