AKTUELNO

Članovi žirija nisu bili saglasni kada je reč o ovoj takmičarki, ali je dobila svih pet glasova.

Treća po redu večeras je nastupala Leonora Gaši iz Beograda. Leonora je otpevala "All I ask" od Adel, a nagrađena je aplauzom i peticom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam dole ostao, slušao, nameštao frizuru i tako... Ali, ja primećujem tvoj stil uvek, ti imaš karakterističnu boju i karakterističan način pevanja, tako da se to meni sviđa. Ipak, bilo je dosta falševa ovde, ali mislim da je petica realna ocena. Ja nisam nešto oduševljen, pretpostavljam kad pevaš baladu da treba da nas ganeš, a to večeras nije bio slučaj. Ja sam dao peti glas, jer ne bih ovakve pevače slao u baraž u ovom trenutku - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si to što jesi, uvek si konstantna u svom pevanju koje je fenomenalno, boja glasa, sve. Ali, razlika dok ti gledaš nas i pevaš i razmišljaš o tim tonovima da li su na pravom mestu, da li smo se mi podigli, u odnosu na ono kada zažmuriš i uđeš u pesmu, to je ono što ti fali. Čim uđeš u glumu, i tvoj izraz, i tvoja boja, i svaki ton, dobije drugačiji značaj - istakao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja ću ti baš savetovati suprotno, da ne ideš zonom komfora, da je zona komfora nešto što te uljuljkuje i ostavlja u mirovanju. Nećeš nikada pobediti sebe ako budeš samo u svojoj zoni komfora. Ja mislim da se tebi desila jedna stvar koja se obično desi sjajnim takmičarima u ovom takmičenju, a to je da se u tebe uvukla nesigurnost i mislim da se to čuje najviše iz tebe. Nemaš razloga za to zato što si jedna izvanredna, divna, mlada žena, devojka. Imaš fantastične glasovne mogućnosti, imaš divnu emociju, samo prestani da budeš nesigurna u sebe - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Leonora Gaši

#Pinkove zvezdice

'