AKTUELNO

Malo joj je falilo za svih pet glasova.

Treća po redu ove večeri na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašla je Marina Stanković. Ona je kao odgovor na ovonedeljni zadatak "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih" izabrala pesmu "Dođi" legendarnog sastava "Parni valjak".

Foto: TvPink Printscreen

Marina je pokazala veliku emociju tokom izvođenja ove numere, ali žiri nije bio u potpunosti zadovoljan, a svoju stolicu nije podigla Leontina Vukomanović.

Ja uopšte nisam prepoznala da ti pevaš ovu pesmu. Sve vreme sam razmišljala ko je. Žao mi je što nije bila tu Goca da mi da neki signal, ovaj Marko stoji kao ledena figura. Ja ga pitam nešto, on ne registruje. Molim da zamenite ovog člana žirija sa ovim poslednjem. Da je bila ubedljivija i slobodnija ja bih potpuno prepoznala da je o tebi reč. Ima momenata koji zvuče klubski, način pevanja više priliči nekon klubu nego rok muzici i ovoj priči koju pesma treba da ispriča - navela je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je jako žao, ja sam uživao. Ne razumem o čemu oni pričaju, to što one nisu prepoznale Marinu, meni je to čak pozitivno. Ona može toliko da se transformiše da je ne prepoznaš. Meni ne smeta što je Marina zadržala jedan deo sebe u ovoj pesmi. Meni je ovo bilo više nego dovoljno dobro za nekog koga ta vrsta muzike potpuno ne zanima - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Briljantan nastup ove zvezdice možete pogledati u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Marina Stanković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'