AKTUELNO

Ovoj takmičarki malo je falilo da bude savršeno.

Nakon Nađe, na sceni "Pinkovih zvezdica" predstavila se dvanaestogodišnja Katarina Glušica iz Beograda. Katarina je otpevala "Hallelujah" i dobila četiri glasa jer je Leontina i pored Gocinog ubeđivanja ipak povukla svoj glas.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam bacala plave munje na Leontinu da uđe moj zao duh u nju - objasnila je Goca, a ona i Leontina zamenile su mesta.

- Meni se ovo u startu nije svidelo zato što mi je bilo previše ravno i previše horski. Nije bilo duše, bilo je samo ispevavanja dugačkih tonova jednim lepim, kristalnim glasom. Sluh imaš, pevaš tačno, ali je problem što nema duše. Pesma je puna nekih emocija, ali kod tebe ih nije bilo. Bilo je ravno - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja ću se sa Leontinom složiti u jednom delu, falilo je malo energije. Ja sam ti govorio "Opusti se, pusti da to izađe iz tebe!" jer pevaš odlično, svaki ton je bio na svom mestu i lep izraz, lepi ukrasi, ornamenti, lep vibrato, prirodan. Falilo je malo angažovanosti i malo emocije - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

- Jeste, fali malo žiške. Imaš lep glas i talentovana si, samo se malo više uživi u to što pevaš i biće to petica. Probudi malo to da si na sceni, da si u takmičenju, malo samo da vidimo neku emociju - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'