AKTUELNO

Rat bivših suparnica još bukti.

Bivša učesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zaduga 2", novinarka Katarina Ristić, već nekoliko puta je spominjana od strane njene ljute suparnice i nekadašnje cimerke Olje Bajrami, i to u veoma negativnom kontekstu.

Olja se nedavno hvalila svojim cimerima kako je polila Keti vodom, koja je tada ostala uzdržana, ali je sada odlučila da odgovori i jednom zauvek stavi tačku na svađu sa pevačicom.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da izgubite svoj kompas u životu i da gazite preko svih da biste nešto postigli, vi se lepo ugledajte na šatorsku pevačicu, Olju Bajrami. Onu koja je svoj pevački talenat zamenila za profil devojke koja s ponosom ističe svoj nemoral i svoju neurotičnost ne bi li iko čuo za nju. Koliko je postigla svojim boravkom u ''Zadruzi'' govori i činjenica da još ne može da zaboravi svoj blam veka, ali čega se pametan stidi, budala se ponosi. Muka mi je više od njenog hvalisanja za hrabrost što me je polila vodom. Jednog dana, kada odluči da se umije i skine tri sloja šminke, možda i shvati da je to samo odraz nemoći i nesposobnost da delima pokaže da je sve što su joj drugi ,,napakovali" neistina. Poniženje mi je što jedino ovakvim izražavanjem mogu da opišem pevaljku čije je vreme odavno prošlo. A takođe, teško je objasniti ,,intelektualcu" kao što je ona, da je mnogo veći uspeh postići nešto u 25. godini života, a istovremeno i opravdano doživeti pad, nego dozvoliti sebi da ti u 35. postaneš ono na šta su te i sami roditelji upozoravali kad si bila dete. Mogu samo da joj budem uzor, ali shvatiće to jednog dana kad se vrati tamo gde je stala i kad je život podseti na to ko je zapravo ona - rekla je Keti u jednom dahu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: ZAHVALI SE BOGU ŠTO TI JE DAO NEKOG KOGA VOLIŠ VIŠE OD SVOG ŽIVOTA: Vladimir Tomović za Božić uputio snažnu poruku i zapalio društvene mreže! (FOTO)

Da li će se posle ove izjave bivše učesnice Olja primiriti, ili će se rat još više razbuktati, ostaje da saznamo u narednom periodu.

Pink.rs

#Katarina Ristić

#Olja Bajrami

'