AKTUELNO

Novi estradni rat bukti!

Poznati folker i bivši učesnik rijalitija Miloš Bojanić izneo je niz optužbi na račun kolege Marinka Rokvića rekavši da je on ''žigolo'', kao i da ga finansira starija bogatašica, a javnost je ostala zatečena i njegovom izjavom da je njegov pevač čak dobio i stan od 200.000 evra od jedne poznate dame!

On je žigolo. Vi se možda i ne sećate kada je ojadio jednu poznatu biznismenku. Oteo joj je stan, auto i svašta još. On je posle te afere bio mrtav 10 godina. Čuo sam da sada ima neku stariju bogatašicu koja ga finansira. Zašto bi on bio sa starijom ženom od sebe, ako ne zbog para - naveo je Bojanić, između ostalog, a mi smo kontaktirali Rokvića kako bismo čuli šta on ima da kaže na ove optužbe od strane svog kolege.

Foto: Bojan Vuković, Kobra

Marinko je bio prilično iznerviran kad je čuo razlog zbog kojeg ga zovemo, pa je samo kratko prokomentarisao:

Ne, ne, ne čitam ja to... Ne zanima me Miloš Bojanić. Hvala i doviđenja - rekao je za Pink.rs Marinko Rokvić i prekinuo poziv poprilično iznerviran.

Foto: Andrej Nihil

PROČITAJTE JOŠ: BUKTI NOVI RAT NA ESTRADI! Miloš Bojanić optužio Marinka Rokvića da je ŽIGOLO, a onda otkrio koja žena ga sada finansira! Svi u ŠOKU

A kako će se ovaj estradni rat završiti, te kako će izgledati sledeći susret poznatih pevača, ostaje da vidimo.

Autor. Pink.rs

#Miloš Bojanić

#Nikola Rokvić

'