AKTUELNO

Rat bivših supružnika se nastavlja.

Večeras je zadrugare posetila Dušica Jakovljević što je značilo da je vreme da se puste snimci na kojima zadrugari ogovaraju jedni druge. Kao i svakog puta najveći broj ogovaranja se odnosio na bračni par Kristinu Kockar i Slobu Radanovića, koji je svoju još uvek zakonitu suprugu prevario u rijalitiju sa Lunom Đogani.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugarima je pušten snimak na kojem Kija priča sa Sarom Reljić i Anom Korać o svojoj svadbi sa Slobom, kao i koliko mu je ona pomogla u karijeri, a i njegovoj porodici koja je bila protiv nje.

Nisam nikad pomislila da su oni neki seljaci, ali nisu njegovi roditelji problem nego on, jer on nije hteo ništa da kaže svojim roditeljima za sve sto šmo se dogovarali, ko zna šta im je on napričao... Činjenica je da sam ja njemu uvek pomagala, izvukla sam ga iz te kuće da bi pomogao svojim roditeljima... Moja majka je vozila njegove roditelje dok sam ja bila u Abu Dabiju, njegova porodica meni nikad nije pomogla, a moja njemu jeste i ružno je da on pokreće priču da ja ne poštujem njegove roditelje - rekla je Kija u snimku koji je pušten, a zbog kojeg je nastao haos.

Oboje su prokomentarisali ovaj snimak. Kija je, kako kaže, očekivala ovaj snimak ali se ogradila da je sve ovo što je prikazano samo jedan deo od svega onoga što je ona pričala, a bilo je i momenata u kojima je ona hvalila svoga muža. Dok je Sloba bio zgrožen svime što je njegova supruga rekla.

Drago mi je što mi pravi alibi.Ovaj snimak govori samo o njoj. Drago mi je što sam završio ovu vezu - prokomentarisao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Ne želim više da gledam ovu ženu - prevrtao je očima Radanović i sve vreme dok je pričao bio joj je okrenut rečima.

Foto: Printscreen Youtube

Najvažnije je da sam ja njemu pružila moralnu podršku - pravdala se Kija.

Pročitajte još: JEZIVO: Zadrugar češanjem RASKRVARIO GLAVU, ne može da spava od SVRABA!

U raspravu su se uključili i drugi ukućani i dali sud o ovom snimku, a kako je to izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'