AKTUELNO

Rat među njima bukti.

Branislav Radonić Brendon i Bora Santana već nedeljama nisu u dobrim odnosima i koriste svaku priliku da razmene najstrašnije uvrede. Sukob su privremeno obustavili prošle nedelje dok je Brendon imao zadatak da Boru, kao šefa fabrike, vozi na posao. Brendon je svoj posao obavljao odgovorno, ali od trenutka kada se fabrika zatvorila, svađe su se nastavile.

Tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem", Bora i Brendon su govorili o svom odnosu, a i drugi zadrugari su imali priliku da iznesu svoje mišljenje o toj temi.

Foto: TvPink Printscreen

Normalno sam hteo da mu se obratim. Povredilo me je to što me namerno provocira, prođem pored njega, a on dobaci: "Pali, bre, nemam sitno!". Aludira na to da sam ja neki prosjak. Deset godina sam svirao ispred crkve, toga se ne stidim. On me proziva kao da sam niža klasa. Omalovažava me i ponižava i zbog toga sam mu svašta rekao - objasnio je Bora.

Milan je podsetio Boru da je vređanje porodice najstrožije zabranjeno, pa mu je otkrio da je majka Tome Panića zabranila svome sinu da se druži sa njim upravo zbog njegovih teških reči upućenih Panićevoj porodici.

Iskreno se izvinjavam i Brendonovoj i Tominoj porodici što sam ih vređao - dodao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Brendon je objasnio šta je to što mu smeta u Santaninom ponašanju, pa je otkrio šta leži u pozadini njihovog sukoba.

Ne možeš da izdržiš moj govor. On namenski radi neki humor ovde, predstavlja budalu i veselo majmunče. Nema ličnost i stav. On je prokockao naše drugarstvo još u prvoj svađi. Ja nisam osoba za sprdnju od koje će on da pravi komediju - rekao je Brendon.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Lepi Mića napravio PRAVU POMETNJU! NJIH DVOJE JE IZABRAO ZA POTRČKE! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'