AKTUELNO

Pevačica je istakla da svako od nas ima nekog koga nema.

Lepe vesti stižu iz porodice Šaulić, a iste sa ekipom emisije "Premijera" podelila je popularna pevačica Ilda Šaulić. Naime, pevačica se na scenu vraća sa novom pesmom koju je posvetila ocu, pokojnom kralju narodne muzike Šabanu Šauliću.

PROČITAJTE JOŠ: NE SMETA IM ŠTO SU OBOJE I DALJE U BRAKU SA DRUGIM OSOBAMA: Andreana Čekić progovorila o svim detaljima veridbe o kojoj BRUJI SRBIJA! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je jako teško i emotivno, ali baš onako sa pravom emocijom. Baš mi je drago da je ta pesme koja je generalno za mene napisana pre sedam, osam godina, a Peđa Medenica ju je pisao - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ilda je otkrila u kom će fazonu biti pesma i kako je došla na ideju da se upravo sa njom vrati na muzičku scenu.

Ja sam se ove pesme setila pre par meseci i rekla mom saradniku Endžiju Mavriću "Gde je ona pesma, što je za mene pisao Peđa"? I on meni kaže "Gde si se toga setila sad". Rekla sam mu da je tekst bio jako lep, tako da smo to sada sve uobličili kako treba i baš je onako jako lepa pesma. Pesma je balada i baš sam onako jako vezana za nju i posvećena je mom ocu i jedva čekam da je čujete. Jednostavno sam se nekako pronašla u svojoj priči, vezano za mog oca, ali svi mi u životu imamo nekog koga nemamo - zaključila je Ilda.

Ceo prilog iz emisije ''Premijera'' pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Ilda Šaulić

'