AKTUELNO

Svako ima svoje muke!

Dragana Mitar proslavlja Mitrovdan, a tim povodom je organizovana proslava na kojoj su se zadrugari veselili uz muziku i hranu. Ana Korać i Giba Vasić su otišli sa proslave izrevoltirani ponašanjem svojih cimera.

Oni su se uputili ka spavaćoj sobi gde su zatekli uplakanu Jovanu Tomić Matoru koja takođe nije želela da se pridruži ukućanima u veselju.

Foto: TvPink Printscreen

Svi samo trpaju hranu, nikoga nije briga za slavu. Samo što u oči ne stavljaju ćevape. Prosto mi je bilo neprijatno, osećala sam se kao neki višak - požalila se Ana.

I Matora je rekla da se osećala neprijatno zbog ponašanja zadrugara, pa je otkrila zbog čeka je tužna i neraspoložena.

Mnogo mi nedostaje Sanja. Nisam znala da će ovoliko da mi fali, zato što smo se zajedno dogovorile da treba da uđem. Znate koliko je plakala kada smo se rastajale, mislila sam da je jača od mene - kazala je ona misleći na Sanju Stanković sa kojom je u vezi od "Zadruge 1".

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Ana Korać ispričala kako se zadrugari ponašaju u izlasku, PA OTKRILA NEŠTO ZBOG ČEGA ĆE U ZEMLJU PROPASTI OD SRAMA! (VIDEO)

Matora je dodala i da joj rastanak pada mnogo teže zbog toga što nikako ne može da se uklopi sa novim cimerima.

Svi gledaju kako da ti uvale kosku, odvratni su ljudi. Lažno žive, lažno se druže - rekla je ona, a Ana i Giba su se složili.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'