AKTUELNO

Za Pink.rs ispričala koliko je emocija unela u novu pesmu, ali i kako je proslavila godišnjicu braka sa suprugom Bojanom.

Ilda Šaulić važi za jednu od najlepših i najstilizovanijih pevačica na našim prostorima, a iako je smrt oca, kralja narodne muzike Šabana Šaulića, veoma pogodila, ona je smogla snage da se polako, ali sigurno vrati svom poslu.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Ilda je nedavno održala nastup u Beogradu, koji je bio prvi nakon smrti oca, a tada je priznala da je za nju to veče bilo veoma emotivno. No, čini se da će ono što sledi biti još emotivnije. Naime, Ilda će javnosti predstaviti pesmu koju je posvetila svom ocu.

Ova pesma je, kako je rekla, stara već nekoliko godina i nedavno se setila nje, a za portal Pink.rs Ilda je otkrila da se nada da će kroz nekoliko dana biti i objavljena.

Pesma je gotova, sinoć je sve finalizirano, i nadam se da ćete za par dana imati prilike da je čujete. Snimiću i spot, samo dugogodišnji i provereni saradnici. Ova pesma je neki početak i najava nekih pesama koje ću objaviti do kraja godine, biće još jedna ili dve. Jako me emotivno ispunjava, baš sam zadovoljna njom i mislim da će se mnogima dopasti - rekla nam je Ilda.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Ilda i njen suprug Bojan nedavno su proslavili godišnjicu braka, a nas je zanimalo kako su se proveli i da li je njihova mezimica Ema bila sa njima.

Lepo je bilo, emotivno, romantično, bili smo van Srbije suprug i ja, bili smo sa ćerkicom, iste večeri smo se vratili u Beograd. Zaista smo uživali i lepo smo se proveli - rekla nam je Ilda.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Ceo intervju sa Ildom možete pogledati u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Ilda Šaulić

#Pesma

#Šaban Šaulić

'