AKTUELNO

Najveću podršku dao joj je suprug.

Pevačica Ilda Šaulić protekle noći imala je svoj prvi nastup nakon porodične tragedije, kada je pre četiri meseca u saobraćajnoj nesreći nastradao njen otac Šaban Šaulić. Njen povratak na scenu, obradovao je mnogobrojne ljubitelje Ildinog glasa.

Foto: Pink.rs

Ilda je za ovu priliku odlučila da se pojavi u veoma glamuroznom izdanju. Na sebi je imala plavu haljinu, dok je preko ramena imala ogrtač. Ilda je u prestonički klub stigla zajedno sa suprugom Bojanom Vučkovićem, sa kojim godinama uživa u ljubavi, a koji joj je sinoć bio najveća podrška. Na nastupu Ilde Šaulić bili su prisutni i pevačica Marina Visković i bivši zadrugar Pavle Jovanović.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pre nego što je po prvi put zapevala nakon Šabanove smrti, Šaulićeva naslednica za portal Pink.rs ispričala je kako se oseća sada, nakon teškog perioda i tom prilikom je istakla da je ovaj nastup posvetila njemu.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: OSAM GODINA OD SMRTI DARKA RADOVANOVIĆA! Potresna ispovest majke Stane... KROZ SUZE progovorila o njegovoj udovici i ćerki: Maja je život posvetila Lari, da otac može danas da je vidi, bio bi presrećan!

Moj otac me gleda sa neba, sigurna sam u to. Sve večeras posvećujem njemu. Život ide dalje - rekla je Ilda Šaulić za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Više detalja sa prvog nastupa Ilde Šaulić, nakon smrti Šabana Šaulića, pogledajte u današnjem izdanju emisije "Premijera", koja je na programu TV Pink odmah nakon jutarnjeg programa "Novo jutro".

Pink.rs

#Ilda Šaulić

#Šaban Šaulić

'