AKTUELNO

Građani Paraćina neće imati renoviranu bolnicu, jer je žuti predsednik te Opštine Saša Paunović potrošio pare na brčkanje odbornika i drugih funkcionera u grčkom letovalištu Paralija?!

Građani opštine Paraćin neće imati renoviranu bolnicu, ali zato će odbornici i funkcioneri te opštine imati potamneli ten, jer ih je predsednik Opštine Paraćin i potpredsednik DS-a Saša Paunović o trošku budžeta poslao na brčkanje u Grčkoj.

Naime, Dom omladine Paraćin raspisao je Javnu nabavku hotelskih usluga u inostranstvu i dodelio je ponuđaču „Living&travel doo Jagodina“ kao jedinom ponuđaču. Brčkanje je koštalo 2,7 miliona dinara.

Žuti Saša Paunović u isto vreme kada o budžetskom trošku šalje odbornike i funkcionere da se brčkaju u paralijskom moru, kaže da bolnica u Paraćinu neće biti renovirana, jer nema novca.

Pitanje je zbog čega onda nije novac koji je potrošio na slanje odbornika i funkcionera u Paraliju, nije preusmerio u renoviranje bolnice? Žašto Paunoviću briga o bolesnim građanima Paraćina nije prioritet, već je prioritet provod i brčkanje u moru?

Paunović vodi svoje poslušnike na brčkanje i troši pare građana, i zanemaruje činjenicu da je u Paraćinu stopa nezaposlenosti viša od 40 odsto.

#Paraćin

#saša paunović

'