AKTUELNO

Saša Paunović, predsednik Opštine Paraćin, posle hapšenja načelnice Opštine Danijele Radonjić, zbog korupcije, nije se oglasio povodom saznanja da njegova bliska saradnica poseduje apartmane u Grčkoj.

Danijela Radonjić je uhapšena jer je protivzakonito angažovala na rad u opštini sina i sestrića Jovice Rajića, nekadašnjeg protivnika, a danas preletača Saše Paunovića.

Naime, uhapšena Radonjićka je osoba od velikog poverenja Paunovića, a prema saznanjima našeg portala ona poseduje i apartmane u Grčkoj koje izdaje turistima. Apartmani se nalaze u Nea Kalikratiji.

Njena mesečna primanja, kao jednog od najbližih saradnika Paunovića, do sada su iznosila 63.000 dinara.

Iako je u njenoj imovinskoj karti upisan jedan apartman od 33 kvadrata, na njenoj Fejsbuk stranici u ponudi se nalazi više apartmana.

Prema rečima našeg izvora, Paunović zna da Radonjićka rentira apartmane u Grčkoj.

- Da bi stišao strasti u Paraćinu, i što bolje prikrio vest o hapšenju Radonjićke, koja je odjeknula u Paraćinu kao bomba, Paunović pokušao da odbrani njen criminal. To čini verovatno u strahu da bi mogla da otkrije po čijem nalogu je morala da radi mimo zakona. Tako smo od njega mogli da čujemo u jutarnjem programu N1 kako tu zapravo nema nikakve koristi lično za uhapšenu načelnicu već je tobože ona kršila zakon u interesu opštine – kaže jedan od funkcionera Opštine Paraćin koji više neće da stoji uz Paunovića.

On dodaje da je dobro poznato da Danijela Radonjić poseduje tri luksuzna apartmana, a da plata načelnice opštinske uprave u Paraćinu nije naročito velika, ali i da se sumnja da su ti apartmani Paunovićevi.

- Ovi apartmani koji su na obali mora u Grčkoj nisu kupljeni po niskim cenama. Neko sa takvom platom sigurno nije mogao da tako lako to priušti sebi. Ti apartmani se nalaze u novoj zgradi, a Paunović bi morao nešto da kaže za te apartmane. A I ona bi trebala da bude ispitana u vezi ekskluzivnih apartmana – kaže ovaj funkcioner opštine i dodaje da nema dileme da će i na ovo pitanje Paunović dati zanimljiv odgovor.

#saša paunović

'