AKTUELNO

Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, rekla je da je punim ustima Marinika Tepić do juče pričala kako Srbija mora da sedi, ne na svojoj stolici, nego evropskoj, dok se danas, besomučno batrga da nam objasni kako ta Evropa ne valja.

- Od proevropske opozicije ni “pro” nije ostalo. Dok zapomaže kako je razočarana u Šolca, jer ni na Đilasova pisma nije odgovorio, ponavlja zahtev za novim izborima, nesvesna činjenice da tek sada ništa na njima ne bi imali da traže - kazala je Nikolić i dodala:

- I dok je i vrapcima na grani jasno da je laž o izbornim uslovima bila samo izgovor za neuspeh i činjenicu da ih narod neće, ona nekome drži slovo o prevari. Ona, koja nije ni jednom zinula, a da nije pokušala da prevari i slaže! I o “davljenju” najbolje govori Đilasov intervju u Nedeljniku. On je izgleda “milovao” dok je govorio kako je litijum razvojna šansa za Srbiju.

Nikolić je istakla da ni jednom ove, kako je rekla, bitange iz bivšeg režima, pa ni ova sada, ne kažu da je litijum loš, niti da ga oni ne bi eksploatisali, oni kažu samo i isključivo da im je potrebna vlast.

- Danas bi da menjaju odluke o litijumu, a jedine odluke su one koje su oni doneli. Tada su im bile dobre, dok su bili na vlasti, a danas ne valjaju, samo i isključivo jer na vlasti nisu. Šta će oni govoriti u Skupštini na kraju nije ni važno, jer će biti dobro ako uopšte ne budu lomili klupe, kao do sada.

- A što se Srbije tiče, građani da ne brinu, zbog ovakvih prevaranata, Srbija sigurno neće stati! - zaključila je Nikolić.

Autor: P. J.