AKTUELNO

Između ponašanja guske u magli i Marinike Tepić nema nikakve razlike, kaže Milica Nikolić član Predsedništva Srpske napredne stranke.

- Ova druga, do te mere je izgubila kompas, zbog ekonomskog razvoja Srbije u budućnosti, da zahtev za raspisivanje izbora upućuje tajkunskom mediju, Šolaku i Đilasu na odlučivanje - navela je Nikolić i dodala:

Šta se, ponovo preko noći, desilo sa "pokradenim izborima", "izbornim uslovima", kako to 2. juna bojkot izbora, a sad zahtev za raspisivanjem, ili održavanjem, ko će ga znati kada su oni u pitanju. Zatim, tu "odluku o vađenju litijuma", nije doneo Vučić, nego njen gazda i bivši režim, čija je ona perjanica.

- Oni su 2001. godine izdali dozvolu za rad kćerke firme Rio Tinta, oni su do 2012. godine izdavali dozvole za geološka istraživanja litijuma, za eksploataciju litijuma, obnavljali dozvole, širili opseg dozvola, a zatim je, njen gazda, Dragan Đilas, 2017. godine davao koncesije za rudnik - istakla je ona i napomenula

E, sada je palo na pamet ovim Menendezovim učenicima da preko noći postanu ekolozi koje će priča protiv rudarenja litijuma da dovede na vlast. Odatle se rađa i ovaj, istovremeno smešan i tužan, zahtev za raspisivanjem izbora. Njoj je do vlasti, a do budućnosti Srbije - ništa više i ništa manje ko do lanjskog snega. I vrištaće danas svaka štetočina iz bivšeg režima zbog izuzetno važnih odluka za Srbiju koje je nesumnjivo vode sigurnim putem u budućnost, ka velikim ekonomskim uspesima, ali i zdravoj životnoj sredini. I vrištaće i skičaće, ali jedno je sigurno, ni sada je neće zaustaviti, zahvaljujući Vučiću- Srbija ide napred!

Autor: Snežana Milovanov