AKTUELNO

Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, rekla je da u pauzi dok smišlja gde će rezervisati letovanje i kome će još od evroparlamentaraca da se požali, Marinika Tepić je pokušala da ispadne duhovita.

- Međutim, kako intelektualni rad ne ide pod ruku s deluzivnim pričama Marinike Tepić o kokama koje nose marihuanu i bebama oslobodiocima Kikinde, svima bi bilo lakše da ne izgovori baš sve što pomisli. Sigurna sam da bi za premijera volela osobu koja priznaje genocid u Srebrenici, a za predsednika čoveka koji se izvinjava što je Srbin, pa je boli pomisao da na čelu s Aleksandrom Vučićem i Milošem Vučevićem njeni autošovinistički i srbomrzački snovi nikada neće postati java - kazala je Božić i dodala:

- Grize je i pomisao da više ne može sa pozicije pokrajinskog sekretara da namešta konkurse svojim pajtosima i da time pribavlja korist koju joj sada njen gazda Dragan Đilas daje na kašičicu. Zato je navikla da bude na uzici koju njeni lutkari iz inostranstva čvrsto drže, pa joj je koncept vođenja samostalne i državotvorne politike nepoznat. Najviše bi volela kada bi se Srbijom upravljalo iz ambasada i preko agendi za koje bi bila masno plaćena.

- Međutim, 17. decembra je doživela šok realnosti koji se zove volja naroda. Zato joj toplo preporučujem da češće konzumira istinu koja ju je već nekoliko puta demantovala na izborima i koja govori o milion glasova više za politiku suverene i napredne Republike Srbije, a koju je Aleksandar Vučić postavio na noge, nakon decenija rušenja od strane retrogradnih snaga kakvim pripada - zaključila je Božić.