AKTUELNO

Osuđujem svaki pomen dece i porodice zarad političkog obračuna, a to je oduvek i bio stav SNS, član Predsedništva Srpske napredne stranke Sandra Božić.

- Otrov koji je svojim ulaskom u politiku donela Marinika Tepić, proširio se Srbijom. Treba uvek podsetiti da je upravo ona ta koja je targetiranje dece političkih neistomišljenika legalizovala kao način za obračun. To radi i sada - navela je Božić:

Ona i njeni sledbenici stavili su mete na čelo dece Aleksandra Vučića, kojima svi znaju ime i kako izgledaju. Moja deca su takođe bila meta napada Marinike Tepić, zato je ona postala poznata upravo po tome da se sa političkim neistomišljenicima obračunava preko dece. Ne postoji sramnija i odvratnija stvar koja je zabeležena u istoriji srpske politike, od izjava koje dolaze od Marinike Tepić, jer su gotovo uvek protkane nepatvorenom mržnjom. Videli smo da je spremna na sve kako bi politički profitirala, a posebno kada se radi o napadu na decu političkih protivnika. Tako joj ne smeta kada njene najbliže kolege priželjkuju Vučićevoj deci da budu ubijena i strpana u šahtu “kao Gadafi” ili kada njeni sledbenici na društvenim mrežama pozivaju na ubisto Vučića i njegove dece.

Prema njenim rečima, sramota je da sebe naziva liderom opozicije, žena koja sebi daje za pravo da napadom na nečiju porodicu obezbeđuje masne napojnice tajkuna, čijim interesima slepo služi.

- Samo zato je i bila spremna da izgovara najgnusije laži dok je smrt stradale dece u majskom masakru koristila za političke poene svoje interesne grupe okupljene oko Đilasa. A pod najstrašnijim izgovorom da roditelji nemaju tapiju na bol - rekla je Božić i dodala:

Posejala je seme zla u srpsko društvo, pa pokušava da krivicu prebaci na druge. Neće joj proći jer svi znaju da joj je trunka vlasti važnija i vrednija od života dece, što je i pokazala.

Autor: