AKTUELNO

Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, konstatovala je da postoji Oskar za glupost, Marinika bi bila doživotni dobitnik!

Božić je reagovala povod izjave Marinike Tepić koja je napisala:

- Krik je danas potvrdio: klanu Darka Šarića pomagali su tadašnji ministar Nebojša Stefanović - kodno ime Edo i načelnik BIA Marko Parezanović - Markus. A naredbe dobijali od “Oskara”. Zašto niko ne sme da kaže ono što je jasno - Oskar je Aleksandar Vučić?

- Da postoji Oskar za glupost, Marinika bi bila doživotni dobitnik! Međutim, i bez toga ona je nagrađena žetonima koje u džuboks ubacuju Đilas and Co. mrzitelja Srbije!Ubaciš žeton-Marinika lobira za tzv. nezavisno Kosovo! Opet žeton-eto je moli strance da uvedu sankcije građanima Srbije! - napisla je Božić na svom X nalogu i dodala:

- Žeton-i ona postaje glavni protagonista teze da su Srbi genocidan narod! Mnogo žetona je ona progutala, evo još jedan je ubačen! I tako radi džuboks! A mogla bih čitav dan da potrošim i ne bi mi bio dovoljan za svaku glupost koju je ova žena izgovorila! I na kraju, ona je uvek pogrešna investicija! Znaju to i Čanak i Živković i mnogi drugi! Čekamo i da mašinski mozak to shvati!