AKTUELNO

Predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić odgovorio funkcionerki SSP-a Mariniki Tepić rekavši da dok je Aleksandar Vulin na čelu srpske policije, građani Srbije će biti čuvani i zaštićeni.

- Godinama gledamo kako Marinika Tepić prelazi iz partije u partiju i laže i vređa svoju državu, proglašavajući srpski narod genocidnim - rekao je Ilić.

Kako je rekao, Aleksandar Vulin nikada neće dozvoliti da zarad jeftinih političkih poena srpski narod strada:

- Znam da je to Mariniki Tepić neshvatljivo, za nju razbijena srpska glava ne znači baš ništa, kao što nisu značile ni njenim dosovskim šefovima kada su 2010. godine dozvolili lomove, razbijanje glava i Beograda, kada je povređeno više od 150 pripadnika policije - rekao je Ilić.

On je dodao i da ona ima imalo skrupula ne bi danas pozivala građane na neposlušnost i nepoštovanje rešenja koje je MUP propisao povodom održavanja šetnji za vikend.

Kako je rekao, pre nego što opet napadne našeg lidera i ministra policije Vulina, neka se Marinika Tepić pribere i razjasni sa svojim sadašnjim gazdom Đilasom, a ako joj je pamćenje kraće od onih kokošaka iz Morovića kojima treba da se izvini, jer je lagala da ležu drogu umesto jaja, podsetiću je i na reči njenog gazde: "Da gradonačelnik odlučuje o održavanju Parade, kao što je u drugim zemljama, ne bih dozvolio takve manifestacije, rekao je gradonačelnik Beograda Dragan Đilas".

- Dok je Aleksandar Vulin na čelu srpske policije, građani Srbije će biti čuvani i zaštićeni, a interesi i bezbednost građana iznad svake politike i lažovčina i preletača koji srpskom narodu ne misle dobro - izjavio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić, odgovarajući funkcionerki SSP-a Mariniki Tepić.

#Pokret socijalista

#Vladimir Ilić