AKTUELNO

Srpska lista u današnjem saopštenju za medije poručuje da je Vjosa Osmani "običan satelit" Aljbina Kurtija, te da njene izjave niko ne shvata ozbiljno.

SL podseća da se Osmani predstavlja kao vrhovni komandant "nekakve vojske", tačnije vojske "koja ne sme da dođe na sever Kosova i Metohije, koja ima pilote a nema helikoptere, a o tenkovima i avionima da ne pričamo".

Podsećaju Vjosu Osmani da je na funkciju koju obavlja došla zahvaljujući dvojici poslanika iz poslaničkog kluba Srpske liste i da dobro zna zahvaljujući kom visokom funkcioneru Srpske liste su dvojica poslanika iz poslaničkog kluba pristala da glasaju za nju kako bi bila izabrana na tu funkciju.

"Tada Srpska lista i njeni lideri joj nisu bili kriminalci i zločinci, kako nas danas naziva, što znači da su za nju i 95% Srba koji glasaju slobodno na izborima za našu partiju, i koje niko ne može da natera kako će da glasaju kada na dan izbora odu iza paravana, isto kriminalci i zločinci", navdi SL i naglašava da je kredibilitet gospođe Osmani na severu nepostojeći, što se i ogleda u činjenici da je za osam dana koliko moli Srbe da izvrše preregistraciju to učinilo samo jedno lice.

Srpska lista još poručuje: "Nama je predsednik Aleksandar Vučić koji se zajedno sa nama bori za bolji život našeg naroda i to smo uvek i na svakom mestu isticali sa ponosom, dok se ona uvek stidela svog gazde Aljbina Kurtija".

Autor: