AKTUELNO

"Kao otac tri ćerke užasnut sam napadima na decu predsednika Aleksandra Vučića".

Aleksandar Papić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, reagovao je danas na poslednji napad plaćeničkog portala Krik i medija pod kontrolom tajkuna Dragana Đilasa na Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Papićevo saopštenje prenosimo u celosti:

Kao otac tri ćerke užasnut sam napadima na decu predsednika Aleksandra Vučića, koji su danas dostigli vrhunac brutalnosti i besmisla.

Danilu Vučiću nije dozvoljeno ni da proslavi rođendan u miru. Mladiću koji nema nijednu mrlju u svom životu već godinama uništavaju detinjstvo i mladost i uskraćuju mu čak i pravo na puku egzistenciju.

Danilo Vučić je zlatno dete koje ne zaslužuje ovo što mu radi ološ koji je već unazadio i unesrećio hiljade dece u ovoj zemlji.

Cilj ološa je jasan: udariti na predsednika Vučića tamo gde je najosetljiviji, kao i svaki roditelj – na decu i porodicu, i naterati ga da sam podnese ostavku kad već oni ne mogu da ga pobede.

Takvom ološu poručujem: ostavite decu, bilo čiju decu, na miru, jer se pobede u politici dobijaju samo poverenjem naroda, a ne dečjim suzama!

#Aleksandar Papić