AKTUELNO

Njegova jedina krivica je to što je sin Aleksandra Vučića, rekao je za NOVO JUTRO TV PINK, Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera, komentarišući napade na sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danila.

Kako kaže, sve što se piše i priča o njemu su odvratne i strašne laži.

- Oni prave i izmišljaju aferu da je Danilo na neku fudbalsku utakmicu u Požegi, došao u Leksusu koji košta nekoliko stotina hiljada evra. A za početak ne postoji Leksus koji toliko košta. Ali, na stranu to, došao je u sivoj škodi, postoje snimci. On je štićeno lice i tačno se zna kako je došao i gde – rekao je Vučićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, lažu najstrašnije moguće da je on problematičan jer je snimnjen u društvu kontraverznih ljudi.

- Problem je, zapravo u tome što je Danilo snimnjen u društvu nekog Aleksandra Vidojkovića, a ja sam proverio, taj Vidojković je osuđivan za tuču. Po njima on je ne znam kakav veliki kriminalac. A šta ćemo sa njima koji su uslikani 100 puta sa Đilasom. Pa ko je onda veći kriminalac – rekao je Vučićević.

Ističe da su ovi oko Đilasa na njegovom platnom spisku.

Dodaje da Danila poznaje dugo godina, ističe da je lepo vaspitan, pristojan mladić, kome jedino zameraju što je sin predsednika Aleksandra Vučića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zamislite vi kakav je to život. Svi mi imamo decu, zamislite da neko vašu decu napada i optužuje na taj način, i to bez ikakvog dokaza – rekao je Vučićević.

Kako kaže, tu ima samo laži i izmišljotina, dodaje da ništa od toga nije dokazano, ističe da je, naprotiv, kao u slučaju Jovanjica, dokazano da su optužbe lažne.

Cilj je da se predsednik Vučić ubije u pojam. Pravosnažno je dokazano da su lagali, ali oni i dalje nastavljaju da lažu

Vučićević je dodao da je ideja da se sa tim svakodnevnim lažima napada predsednik.

Ističe da je samo jedna tema i jedan cilj koji imaju, a to je mržnja prema predsedniku Aleksandru Vučiću.

Autor:

#Dragan J. Vučićević