AKTUELNO

Gradski menadžer je rekao je Beograd postao grad koji se gradi i koji napreduje i da je to sve zahvaljujući politici prvo predsednika Srbije Aleksandra Vučuća.

Gradski menadžer je rekao da ne zna kada će biti održani izbori za Beograd, ali je siguran da će pobediti  lista na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

- Siguran sam da će Vučić pobediti, jer mi imamo rezultate, imamo tačnu viziju kako Beograd treba da izgleda, znamo šta hoćemo da uradimo i ljudi prepoznaju da se u Beorgadu konačno radi – ocenio je Vesić

On je naglasio da je Begrad postao grad investicija, u kome se gradi, u kome prvi put posle 10 godina ima manje od 100.000 nezaposlenih i koji je u prvih šest meseci od turizma zaradio milon evra. Vesić je istakao da je sve to urađeno zahvaljujući politici  prvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i same gradske vlasit, naglasivši da je to politika koja treba da  se sledi.

Vesić je naglasio da je da bi neko vodio Beograd i da bi pobedio naizborima potrebno da zna problem svih građana i zato je siguran da će građani glasati za Vučića.

Cisterne sa vodom i skraćeno radno vreme

Grad Beograd je preduzeo sve mere da ovh dana kada je na snazi crveni meteoalarm pomogne građanima da što manje osete vrelinu, rekao je gradski menadžer Goran Vesić.

On je rekao da su na osam punktova u gradu postavljene cisterne sa vodom, da je obnovljeno 10-ak česmi, kao i da se cisterne sa vodom nalaze i pored domova zdravlja.

- Apelujem na građane da racionalno troše vodu. Imamo dovoljno vode i uspevamo u ovim uslovima kada je mnogo povećamna potrošnja vode da obezbedimo dovoljne količine za sve – rekao je Vesić.

On je ponovio apel građanima da racionalno troše vodu, da ne zalivaju bašte, jer problem sa pritiskom mogu imati stanari na višim spratovma u pojedinim naseljima.

Vesić je gostujući u jutarnjem programu televizije Pink rekao da je u Beogradu zbog vrućina skraćeno radno vreme svima koji rade na ulici i to u najtoplijem delu dana od 11 do 16 sati.

Govoreći o obnovi fasada u Beogradu, gdaski menadžer je rekao da radovi idu svojim tokom, kao i da se rade po zonama. On je dodao da fasade imaju zaštitu od vandala koji crtaju grafite.

Vesić je rekao da će narednih nekoliko godina Beograd postati potpuno drugačiji po izgledu i da će svi građani biti ponosni.

Ulica kneza Milša će ponovo oživeti

Gradski menadžer je najavio da će sledeće godine početi radovi na uređenju  Ulice kneza Miloša.

Vesić je rekao da je jutros grad dobio građevinsku dozvolu za izgradnju podzremne garaže u toj ulici.

Objasnio je da će se garaža nalaziti ispod ulice na potezu od nekadašnjeg saveznog MUP-a do Ministarstva spoljnih poslova, oko 470 parking mesta.

- Ulica će se proširtriti za dve trake, biće postavljen drvored, mesta sa klupama, a ispod ulice biće uređen parking – rekao je Vesić i dodao da će ta ulica konačnno postati ulica koja će ponovo živeti.

#Beograd

#Goran Vesić

#Izbori

'