AKTUELNO

Vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović reagovao je na optužbe koje je na njegov račun i račun naše kuće izneo poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena.

Dragi Keno, nije poenta da u svojim poliupismenim odgovorima na moja pisma budeš kratak i glup, već da izbaciš neki argument ili neku istinu, jer kao što znaš, a možda i ne znaš ja u javnim polemikama uvek predviđam bar tri poteza unapred, ali kod tebe je to veoma teško predvideti jer raspali i truli balvani ne znaju ni šta će sa sobom u narednih 40 sekundi, a kamoli u narednim danima!

Bilo kako bilo osim tvojih pokušaja da kukavički pobegneš sa megdana i predlažeš raspravu na sudu, nisam primetio da si osporio ni jedan moj argument!

Ali ako tako više voliš ja ću rado, ili bolje reći jedva čekam na sudu, obrazložiti i dokazati, a pred očima TV javnosti zašto sam rekao a ponovo potvrđujem da si alkoholisana ušljiskana buzdovančina, dripac i lopina!

Moraš priznati da nije lepo da narodni poslanik Demokratske stranke popije na teret građana u jednoj noći 343 piva i onda još kazeš da uopšte ne piješ!

Da li sad shvataš koliko si glup i koliko si umobolnu i tupavu izjavu dao, pa ako nisi popio, onda si pokrao, ne zna se šta je gore, što se mene tiče računi tvojih pijanih noći su kod mene, a šta je plaćano sa njima, i to parama građana, jedva čekam da sud utvrdi!

To što se dičiš da si seljak ja lično nemam ništa protiv i ja volim selo, ali ja nisam rekao da si seljak već palanački đilkoš, ali bih pridodao i neuki politički fićfirić, koga sam više puta pomagao i lično i kao Pink.

Kada su bolesna deca u pitanju, a sad proučih da su tvoja angažovanja bila lažna i da smo samo mi drugi pomagali skupljanjem sredstava za bolesnu decu, a ti kao zadnja stoka nisi se udostojio ni da slepoj devojcici u opštini kojom si vladao obezbediš prevoz od kuće do škole!

Sram te bilo bitango jedna, zbog takvih starletana i kamenjara, narod misli da smo svi isti!

Da ne bi bilo zabune objaviću javno i tvoj sms gde mi se zahvaljuješ sto sam pomogao! Ja ću uvek pomagati, i uvek će mi biti čast da pomognem nekom bolesnom detetu, ali ti Keno da si samo malo manje trošio na alkohol, gorivo i protočni fudbalaki klub, mogao si izlečiti na hiljade dece!

Dobro je da si pomenuo fioku jer nije jasno ko drži u fioci istragu po kojoj je Igor Milenković Mačak i ti zajedno sa njim trebalo da idete na poligraf kako bi se utvrdile pronevere koje su iz opštinskog budžeta išle u fudbalski klub pa zatim dalje,ali verujem da nikad nije kasno, jer pravda je spora, ali ubitačna u tvom slucaju!

I na kraju Keno moj, ti nisi nikada razumeo, mi privatnici, možemo svojim parama da raspolažemo kako god želimo pa i da partijamo, ali to pravo nemate vi, jer ne raspolažete sa svojim već sa parama građana.Jer ste funkcioneri i na te funkcije su vas doveli građani. Što znači, da njihove pare nisu predviđene za bahato partijanje tebe i tvojih starleta!

Tako da svaki tvoj predlog prihvatam uključujući i detektor laži!

Ali ko god je, od nas, počinio neki kriminal, neka snosi sankcije odmah, a meni neće biti teško da ti pišem svaki dan dok ovo ne isteramo na čistac!

Srdačno Željko Mitrović

P.S. Pošto nisi ispoljio dovoljno intelektualnih sposobnosti, u ovoj kratkoj polemici, kolegijum TV Pnk je odlučio da te ipak odbije za učestvovanje na Farmi 8.

#Željko Mitrović

'