AKTUELNO

Vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović oglasio se povodom jučerašnjih incidenata tokom kojih su povređene dve novinarke naše televizije.

Željko Mitrović je tokom jučerašnjeg protesta Dveri izveo neobičan muzičko scenski performans.

U izjavi za beogradske medije, vlasnik Pinka objasnio je zbog čega se oprobao u ulozi dirigenta dok je demonstrantima puštao sa razglasa ozbiljnu muziku.

- Juče na Pinkov 23. rođendan lično sam po jakom suncu skoro puna dva sata dirigovao moju omiljenu operu svim okupljenima ispred Pinka!

- Računajući da budemo dobri domaćini, svim demonstrantima sam ponudio muzičku alternativu misleći da oni ne vole rijaliti. Ispostavilo se da operu vole još manje, pa na operu, hranu i vodu koje im ponudiše naše devojke u narodim nošnjama, oni odgovoriše brutalnim prebijanjem naših novinarki i to u trenutku kad se opera završila i kad sam ja ušao u zgradu, krajnje kukavički i podmuklo. To se desilo u trenutku kada se skoro kompletno naše obezbeđenje posle mog govora povuklo u zgradu - izjavio je Mitrović.

Podsetimo, tokom protesta Dveri ispred zgrade naše televizije fizički su napadnute naše novinarke Mara Dragovoić i Gordana Uzelac, koje su zadržane u Urgentnom centru radi daljeg lečenja.

#Boško Obradović

#Dveri

#Napad

#novinari

#Željko Mitrović

'