AKTUELNO

Srpska Desnica održala je osnivačku skupštinu Opštinskog odbora u Niškoj Banji. Formiranju odbora su prisustvovali predsednik organizacije Miša Vacić sa saradnicima. Za predsednika Opštinskog odbora Srpske Desnice Niška Banja jednoglasno je izabran Nikola Stamenković, a za potpredsenika Dušan Nešić. Sekretar odbora je Milan Petković, dok su članovi odbora Siniša Stamenković i Dobrila Sedlar.

Skupu,se prvi obratio predsednik odbora Niška Banja Nikola Stamenković, koji je rekao,da kao mlad čovek bira da ostane u svojoj zemlji. „Ponosan sam što sam Srbin i,kroz ideologiju Srpske Desnice uspećemo da stvorimo uslove za srećan život u,najlepšoj zemlji na svetu, u Srbiji“ – zaključio je Stamenković.

Predsednik Kola žena Srpske Desnice Aleksandra Đoković poručila je prisutnima na skupu da žena ima najvažniju ulogu na održanju tri stuba srpske porodice, žena kao majka, žena kao supruga i kao poslovna žena. Ona je naglasila da je potrebna tradicionalna ženska podrška muškarcu.

Na samom kraju, obratio se predsednik Srpske Desnice Miša Vacić koji je izrazio,zadovoljstvo zbog velikog odziva ljudi za skupštinu Srpske Desnice u Niškoj Banji. Vacić je rekao da je narod ovog kraja poznat po hrabrosti i koji je spreman da ostane u svojoj zemlji i sopstvenim snagama se izbori za svoju,egzistenciju.

- Srpska Desnica poziva sve Srbe na solidarnost i smatramo da jevreme da se okrenemo jedni drugima kako bi stvorili uslove za pravilnovaspitanje dece, razvili privatno preduzetništvo i domaću proizvodnju - kazao je Vacić.

Vacić je apelovao da bi svi trebalo da budu ponosni zato što su deo Srpske Desnice.,Razlika između nas i ostalih političkih partija jeste u tome što oni uglavnom,pričaju, a mi konkretnim delovanjem privlačimo građane da nam sami pristupaju i aktivno se uključuju u naš politički rad.

- Vi koji ste ovde večeras sa nama sutra ćete biti opštinski i gradski odbornici, pa i republički poslanici nalisti Srpske Desnice i tako sami kreirati budućnost za sebe i svoju decu - naglasio je on.

Miša Vacić je dodao da Srpska Desnica prati savremene političke trendove u Evropi gde jačaju desničarski pokreti, a spoj modernog i tradicionalnog vidi kao,recept za uspeh srpskih desničara.

- Verujte u sebe i volite našu Srbiju, podržite svojim radom Srpsku Desnicu i u našoj zemlji vladaće naši zakoni i naša pravila – završio je svoje izlaganje lider Srpske Desnice.

View this post on Instagram

У Нишу је формиран први Општински одбор Српске Деснице. Једногласно за председника одбора Нишка Бања изабран је Никола Стаменковић. Потпредседник је Душан Нешић, а секретар Милан Петковић, док су за чланове одбора изабрани Синиша Стаменковић и Добрила Седлар. Присутне Нишлије поздравио је председник Српске Деснице Миша Вацић, а обратили су се и новоизабрани председник одбора, Сузана Стаменковић, повереник за Град Ниш, која је уједно и одборник Српске Деснице у Нишкој Бањи и заменик председника скупштине, као и Александра Ђоковић, председник Kола жена Српске Деснице.

A post shared by Српска десница (@srpskadesnica) on

#Srpska Desnica

'