AKTUELNO

Srpska Desnica osnovala je odbor u niškoj opštini Palilula. Delegati iz Niške Palilule su jednoglasno izabrali Ivana Stanisavljevića za predsednika Opštinskog odbora SD Palilula, Srđana Mladenovića za potpredsednika, a Aleksandar Anđelković postavljen je za sekretara odbora. Izabrani članovi Opštinskog odbora postali su Aleksandra Marković i Saša Mladenović.

Prisutne je pozdravio lider Srpske DesniceMiša Vacić istakavši važnost srpskog sabiranja i zajedničkog ulaganja naporaradi ostvarenja srpskih nacionalnih interesa kroz institucije.

- Pozivam vas dasvakodnevno upoznajete ljude u svom okruženju sa programom i stavovima Srpske Desnice kako bi svaki čovek bio upućen na jedinu pravu nacionalnu opciju u Srbiji - Vacić je izjavio i dodao da se vizija modernije i bolje Srbije kroz spoj satradicionalnim vrednostima i srpskim nacionalnim ponosom najbolje možeostvariti na način na koji to čini Srpska Desnica.

- Mi smo konstruktivnaopozicija spremna da postane vlast, poverenjem naroda koje ide u prilogsnaženja Srbije - kazao je on.

Lider Srpske Desnice izrazio jezadovoljstvo zbog osnivanja velikog broja odbora Srpske Desnice širom zemlje,što je dobar pokazatelj zainteresovanosti naroda za naš politički i ekonomskiplan preporoda Srbije.

View this post on Instagram

Нишка општина Палилула јача је за још једну политичку опцију. За председника Општинског одбрана изгласан је Иван Станисављевић, док је његов заменик Срђан Младеновић. Секретар је Александар Анђелковић, док су чланови одбора Александра Марковић и Саша Младеновић. Присутне је поздравио новоизабрани председник, Сузана Стаменковић, повереник Српске Деснице за Град Ниш, а уједно и одборник Српске Деснице у Нишкој. На самом крају обратио се и Бранислав Пухало, председник Савета за безбедност, а великим аплаузом дочекан је говор Мише Вацића, председника Српске Деснице.

A post shared by Српска десница (@srpskadesnica) on

- U našem programu jasne su ključne tačke kojih ćemo se pridržavati, a to su snažna srpska porodica, bogat poljoprivrednik i slobodanprivatni preduzetnik - rekao je Vacić.

Miša Vacić podsetio je da Srpsku Desnicu rukovodi princip dobrovoljnog zalaganja svih rodoljuba u ime postizanja viših nacionalnih ciljeva i da niko ništa ne može uraditi sam već isključivo kroz zajednički i naporan rad.

- Iz svih navedenih razloga važno je da svi aktivno radite na promociji Srpske Desnice i ulaskom u vlast na predstojećim izborima upravo vi budete oni koji će određivati svoju sudbinu i budućnost svojih potokaka - poručio je na kraju vođa srpskih desničara.

#Srpska Desnica

'