AKTUELNO

U centru Kragujevca, u ulici Crvenog barjaka 19, otvorene su kancelarije Gradskog odbora Srpske Desnice, a svečanom otvaranju prisustvovao je i predsednik Miša Vacić sa saradnicima.

Zahvalivši se na domaćinskom dočeku Vacić je Kragujevčanima poželeo uspešan početak borbe za Kragujevac i za Srbiju.

Kancelarije je osveštao sveštenik SPC, a usledio je i prigodan kulturno umetnički program u okviru kojeg je nastupio Marko Šćepanović, narodni guslar koji je pevao „Od glave Zete do grada Spuža“ pred 30.000 Delija u beogradskoj Areni. Šćepanović pred desničarima guslao „Kosovske božure“, dok je Batrić Jokanović, predsednik guslarskog društva „Bajo Pivljanin“ guslao u slavu slavnog Majora Milana Tepića . Takođe, i glumac Bogdan Milojević je izveo emotivni dramski tekst posvećen majci srpskog ratnika kojim je svečano otvaranje i završeno.

Predsednik Vacić je iskoristio otvaranje kancelarija da porazgovara sa okupljenim Kragujevčanima. Tom prilikom je izražena velika podrška Srpskoj Desnici i Miši Vaciću kao njenom predsedniku, govoreći da veliki broj stanovnika ovog šumadijskog grada vidi Srpsku Desnicu kao budućeg lidera, i kao rešenje problema sa kojim se suočavaju godinama, a što je rezultat decenijske neodgovorne politike gradskih vlasti.

Uz prigodno srpsko posluženje, uz pogaču i so za dobrodošlicu, uz kajmak i pršut, dočekane su mnogobrojne zvanice.

Kancelarija Gradskog odbora Srpske Desnice u Kragujevcu, u ulici Crvenog barjaka 19, otvorena je svakog dana, a sve zainteresovane sugrađane dočekaće predsednik odbora Saša Obradović.

#Srpska Desnica

'