AKTUELNO

Saša Paunović, predsednik Opštine Paraćin i potpredsenik Demokratske stranke, nalazi se u pravom rasulu. Samo za nekoliko dana brojni njegovi najbliži saradnici prešli su u Srpsku naprednu stranku, a među njima i Većnik u Opštini Paraćin.

Naime, loši rezultati Saše Paunovića na čelu te opštine i njegova osionost rezultirali su prelaskom ovako velikog broja sada već bivših njegovih najbližih saradnika u redove naprednjaka.

Među najugledniji članovima Panovićevog tabora koji su prešli u SNS su profesor Dragoljub Stanković Bućko, dr Sanja Jockić Icić, Milica Ranić, Dejan Blagojević, i doskorašnji član Opštinskog veća dr Vladan Dimitrijević...

Podsećamo da je Dimitrijević na prošlim izborima bio četvrti na odborničkoj listi “Sigurno napred, Saša Paunović” i važio je za jednog od najuglednijih članova lokalne Demokratske stranke.

- Svako ko se o dešavanjima u Paraćinu informiše iz Biltena i sličnih partijskih glasila Demokratske stranke, pomislio bi da se na takav potez može odlučiti samo lud čovek. Razlozi zbog kojih najsposobniji napuštaju, a najposlušniji ostaju uz Paunovića, dvojaki su i leže u prostim činjenicama da objavljeni rezultati ankete ne oslikavaju pravo stanje stvari na terenu i da je bojkot u tom slučaju realna opcija. Očajnički pokušaji Paunovića da podigne rejting izlaskom na vašar, te oblačenjem radničkog odela i uređivanja istih onih javnih površina, koje nije bio sposoban kao predsednik opštine da uredi za 20 godina na vlasti, samo pokazuju da je daleko od toga da ponovi rezultat sa prošlih izbora, a koji je i tako bio mizeran – kažu nezadovoljni doskorašnji Paunovićevi saradnici.

Inače, oni ističu da ljudi koji napuštaju Paunovića ne žive od politike i da se radi o vrsnim stručnjacima koji su ugledni u svojim strukama.

Kako dodaju uz Paunovića ostaju samo poslušnici i ljudi, za koje kažu, da su sa sumnjivim biografijama.

- Kada se sve to uzme u obzir i kada podvučemo crtu nije netačno reći da Paunovića na narednim izborima očekuje debakl u pravom smislu te reči – kaži nezadovoljni doskorašnji Paunovićevi saradnici.

#Paraćin

#saša paunović

'