AKTUELNO

Predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović se oglasio povodom afere njegovog zamenika

Zamenik predsednika Opštine Paraćin, Tomislav Šaletić je u isto vreme bio i jedan od direktora privatne firme koja je samo 2017. godine, pobedila na javnim konkursima i tenderima koje je raspisala ova Opština, u vrednosti od oko 480.000 evra.

Iako je Tomislav Šaletić izjavio za naš portal da on nije direktor firme Spektar Invest od juna 2017. godine, proverom u APR, došli smo do saznanja da je on tek danas obrisan iz registra sa mesta direktora ove firme.

Foto: Srbija Danas

Predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović, upitan da prokomentariše zašto Šaletić nije odjavljen iz APR, ako je navodno dao ostavku pre skoro godinu dana, je izjavio:

- Sva pitanja u vezi sa ovom temom neophodno je da postavite g. Pekiću, generalnom direktoru preduzeća "Spektar invest" ili APR-u, pošto je obaveza samog preduzeća da vodi ažurne podatke u javnim registrima o svom radu. Prema informacijama koje sam dobio od samog g. Pekića, radi se o neažurnosti samog preduzeća – rekao je Paunović.

Podsetimo, Tomislav Šaletić je na funkciju zamenika predsednika Opštine Paraćin došao 29.04.2016. godine, i još uvek je na njoj, a prema podacima iz APR, Šaletić je skoro 10 meseci ranije postao jedan od direktora Akcionarskog društva za inženjering, građevinarstvo i promet, Spektar Invest.

#Paraćin

'