AKTUELNO

Uprkos komplikovanim planetarnim aspektima, i tokom ovog meseca svako od nas će zbog nečega imati razloga za slavlje.

Iako je, prema najavama astrologa, novembar 2022. izuzetno izazovan i težak mesec koji bi najbolje bilo prespavati, neće izostati ni srećni dani za svaki znak Zodijaka.

Totalno pomračenje Meseca, koje stiže 8. novembra biće posebno značajno za osobe rođene u dva horoskopska znaka - Device i Jarčeve. Dok će se drugi znaci Zodijaka suzdržavati da ne naruše međuljudske odnose u porodici, na poslu i među prijateljima, dotle će Devicama i Jarčevima baš ovog dana sve krenuti na bolje.

U nastavku teksta pogledajte kog dana bi vaš horoskopski znak mogao da očekuje pozitivna dešavanja i preokrete koji će mu vratiti osmeh.

Ovan

Četvrtak 17. novembar je dan kada može doći do velikog preokreta u karijeri ili na emotivnom planu. Iskoristite svoju moć govorništva i otvorite put ka ostvarenju onoga o čemu već dugo maštate.

Bik

Astrolozi izdvajaju nedelju 13. novembar kao datum kada bi obilje moglo da zakuca na vaša vrata. Venera u Škorpiji gradi dobar aspekt sa Plutonom u Jarcu, što Bikovima pomaže da naprave veliki finansijski uspeh.

Blizanci

Iskoristite prva dva dana novembra da prevaziđete prepreke koje ste sami sebi nametnuli. Takođe, sada je trenutak za nove početke u svim segmentima života u kojima osećate nezadovoljstvo.

Rak

Asteroid koji upravlja vašim snovima i željama ulazi u znak Riba u nedelju 20. novembra. Tog dana biće odličan trenutak da priznate sebi šta želite da vam se ostvari u narednom periodu, a onda i da prionete na realizaciju tih želja.

Lav

Planeta Merkur koja vlada vašim umom biće u četvrtak 17. novembra u znaku Strelca i pomoći vam da kažete drugima sve što očekujete od njih, ali tako da niko vaše želje ne doživi kao pritisak.

Devica

Za mnoge će utorak 8. novembar biti jako težak dan, ali ne i za Device. Vama će pomračenje Meseca doneti sreću u svim segmentima života.

Vaga

Težak period je iza vas, a najradosniji dan ovog meseca za Vage biće nedelja 20. novembar. Tad ćete se podsetiti kako da pomerite fokus sa nebitnih na bitne stvari koje će vam ulepšati život.

Škorpija

Emocionalna inteligencija biće vaš glavni adut tokom celog novembra, a posebno srećan dan biće 30. novembar, kada ćete doneti važnu odluku u vezi sa vašim emotivnim životom.

Strelac

Sredinom meseca u vaš život stižu pozitivne vibracije. U sredu 16. novembra odustaćete od neke osobe, posla ili navike koja vam nije donosila ništa dobro.

Jarac

Kao i Devicama, i Jarčevima će 8. novembra, na dan potpunog pomračenja Meseca, stići pozitivni preokreti. Vratićete veru u sebe kad je u pitanju emotivni život i zablistati na ovom polju kao što blistate na poslu.

Vodolija

Merkur u Strelcu donosi vam sreću kroz osobe kojima ste okruženi. Posebno povoljan datum za vas biće 17. novembar, kada biste mogli da upoznate osobu koja će vas podsetiti koliko ljubav može da ulepša život.

Ribe

Jupiter, planeta sreće i obilja, ulazi u vaš znak i u sredu 23. novembra pokazaće svu svoju moć. Tad ne samo da ćete promeniti svoj život, već ćete to učiniti i sa životima ljudi kojima ste okruženi. Sve ono što je dugo “stajalo u mestu” sada će se pokrenuti i doneti vam obilje radosti.

Autor: