AKTUELNO

Mala Jana Marjanović, ćerka ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) iz Borče, proslavila je juče svoj sedmi rođendan kod svog oca Zorana (39) Centralnom zatvoru u Beogradu.

Sud je dozvolio Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. u Borči, da ga u zatvoru poseti ćerka na njen 7. rođendan. Malu Janu na rođendanu u Borči nije posetio niko od Jeleninih rođaka.

Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, juče je u Okružnom zatvoru (CZ) u Beogradu posetila ćerka Jana, na njen sedmi rođendan. Nakon posete ocu, Janu su stric Miloš i deda Vladimir odveli kući u Borču, gde su joj proslavili rođendan, ali tamo nije bio niko od Jeleninih rođaka.

Zoran je, inače, u pritvoru od 15. septembra prošle godine, i od tada je samo dva puta video ćerku. Viši sud u Beogradu odobrio mu je juče ovu drugu posetu i mala Jana je u pratnji Zoranovog brata Miloša i oca Vladimira stigla u Okružni zatvor oko 11 sati.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojčica je držeći strica za ruku ušla u zatvor, dok ih je Vladimir čekao u kolima. Prilikom izlaska, oko 12 sati, Jana je bila u Miloševom naručju i nije plakala, kao što je to bio slučaj nakon prethodne posete ocu.

Od sagovornika iz zatvora mediji saznaju da je susret oca i ćerke bio veoma emotivan i da je Zoran bio presrećan kad je video Janu i nije uspeo da zadrži suze.

- Izljubio ju je i čestitao joj rođendan, a onda su neko vreme sedeli i tiho pričali. Zoran je dobio paket u kom je bilo hrane i pića kako bi počastio cimere u ćeliji povodom ćerkinog sedmog rođendana - kazao je izvor.

Mala Jana je, podsetimo, nakon Zoranovog hapšenja ostala da živi u kući u Borči sa stricem Milošem, koji je preuzeo brigu o njoj, zatim sa njegovom ženom Milicom, babom Zoricom i dedom Vladimirom. Oni su joj juče priredili malu rođendansku proslavu, u krugu porodice, ali tamo, kako saznaju mediji, nije bilo nikog od Jeleninih rođaka.

Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović rekla je medijima prošle nedelje da nažalost niko od Krsmanovića nema nikakav kontakt sa Marjanovićima, pa ni sa malom Janom, ali da će pokušati da je posete ovog meseca.

- Planiramo da krajem februara dođemo do Beograda da je posetimo, pošto joj je 5. februara rođendan. Iskreno, mi svi čekamo da sve ovo prođe, da vidimo šta će biti... - rekla je Teodora.

Foto: E-stock Miloš Rafailović/Printscreen Facebook

Inače, slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović već skoro dve godine zaokuplja pažnju javnosti i do sada je medijski najpraćeniji slučaj kod nas, ali sudski epilog još nije blizu. Zoranu je nedavno produžen pritvor do 10. marta, do kada tužilaštvo treba ili da podigne optužnicu protiv njega ili da odustane od gonjenja zbog nedostatka dokaza.

U naredbi za sprovođenje istrage stoji da je Zoran 2. aprila 2016. u popodnevnim satima sa ćerkom Janom i Jelenom došao do početka nasipa u Borči. Jelena je zatim otišla da džogira tim nasipom, dok su je muž i ćerka čekali. U periodu između 16.49 i 17.30 Zoran je, navodno, ostavio ćerku Janu na početku nasipa, otrčao u susret Jeleni i ubio je. Sve to je trajalo 10 minuta. Potom se vratio po Janu, pozvao telefonom porodicu i prijatelje i rekao im da je Jelena nestala. Jelenin leš, smrskane glave, pronađen je narednog dana, 3. aprila 2016, u kanalu pored nasipa u Borči.

Pročitajte još: DETALJI VEŠTAČENJA: Otkriveno šta je Zoran uradio ODMAH NAKON što je Jelena ubijena!

#Jelena Marjanović

#Rođendan

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

#ćerka

'