AKTUELNO

Porodica pevačice Jelene Marjanović (33), koja je brutalno ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, obeležila je juče njen rođendan.

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice, a ujedno i osumnjičeni za njeno ubistvo, kaže za Srpski telegraf da mu Jelenin rođendan svake godine sve teže pada jer ga obeležava bez nje.

- Jelenin rođendan je bio poseban dan za nas dvoje. Voleti i biti voljen je obrazac za sreću na ovoj nesrećnoj planeti. Danas bi napunila 36 godina i verovatno bi ovaj njen rođendan dočekali sa još jednim detetom. Ali nepoznata zlikovačka ruka je moju Jecu, iz isto tako nepoznatih razloga, lišila života i moj život je od tada zavijen u crno - kaže Marjanović.

Foto: Andrej Nihil, Printscreen Facebook, Pink.rs

Marjanoviću za samo 12 dana, 11. septembra, počinje suđenje zbog sumnje da je ubio suprugu. On navodi da je spremam da se suoči sa svima i konačno dokaže nevinost.

- Ovako izmučen, oklevetan, sa ponosom se spremam za velike bitke koje tek predstoje sa klevetnicima i zločincima. Svetlost istine je nepobediva, lažljiva usta će pokriti muk, a ruke zlikovačke satruliće moleći za oprost - kaže Zoran, kojem, ukoliko bude osuđen, preti do 40 godina zatvora.

Pročitajte još: SREĆAN TI ROĐENDAN, SEKO NAJDRAŽA: Sestra ubijene Jelene Marjanović ostavila potresnu poruku na Fejsbuku

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović

'