AKTUELNO

U nastavku istrage o ubistvu pevačice Jelene Marjanović, juče je na saslušanju u policiji bila maloletna Jana, ćerka brutalno ubijene pevačice.

Inspektorima i psiholozima je tokom prvog razgovora bila zanimljiva reakcija male Jane Marjanović (6) kada je od nje traženo da nacrta porodicu.

Psihololozi i inspektori razgovarali su sa Janom neposredno nakon ubistva Jelene na nasipu u Crvenki. Mala Jana nije mogla precizno da opiše šta se tog dana dogodilo.

Foto: Printscreen Facebook

Janin iskaz bio je zanimljiv inspektorima koji rade na ovom slučaju, pa su mu posvetili posebnu pažnju. „Desilo se nešto strašno" - Devojčica je u trenutku ubistva imala pet godina. Ona je još uvek mala da bi mogla da ima pojam o vremenu i prostoru. Dok je odgovarala, bila je veoma konfuzna i nije mogla da precizno kaže kada je u društvu roditelja otišla na nasip u Crvenki.

Inspektori smatraju da je Janin iskaz ipak veoma važan za rešavanje slučaja - kaže naš dobro obavešten izvor.

Naš sagovornik je podsetio da je devojčica tokom psihološkog ispitivanja ispričala da se „dogodilo nešto strašno".

- U skladu s njenim uzrastom, zamoljena je da nacrta različite crteže. Ona je na to pristala, ali je problem nastao kada joj je rečeno da nacrta porodicu. Devojčica je to odbila i počela da plače - objašnjava naš izvor.

Jana je potom stručnjacima ispričala da je bila s mamom i tatom na livadi.

Foto: Pink

- Tata i ja smo se igrali, a mama je otišla da trči i izgubila se u travi - rekla je devojčica, a psiholozi su to povezali s njenim odbijanjem da nacrta porodicu – dodao je sagovornik.

Podsetimo, Jelena Krsmanović Marjanović nestala je dok je trčala po nasipu u naselju Crvenka 2. aprila prošle godine. Njen suprug Zoran prijavio je nestanak, a telo nesrećne pevačice otkriveno je sutradan u kanalu nedaleko od nasipa. Članovi porodice Marjanović više puta su saslušavani tokom gotovo jednogodišnje istrage, kao i više stotina meštana Borče i Crvenke.

- Na informativnom razgovoru su se našli svi koji su bili u blizini nasipa i čija su vozila snimile sigurnosne kamere. Međutim, nije se došlo do ozbiljnijih saznanja. Ubica je očigledno veoma pažljivo isplanirao zločin, čim uspeva da godinu dana beži od pravde - rekao je naš izvor.

Suprug pevačice Zoran Marjanović nada se da će ubica biti uhapšen do godišnjice ovog zločina.

Jelena Marjanović je nestala 2. aprila prošle godine dok je trčala na nasipu u Borči, a njeno telo je pronađeno dan kasnije.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

'